Bästa användarupplevelsen

KromPro är uppbyggt med användarupplevelsen i fokus. Med ett varierat innehåll för att tillgodose allas preferenser och med en användarvänlig struktur där behov tillgodoses utan krångel blir arbetet med KromPro en speciell upplevelse.

Full av funktioner

Uppdraget kan ibland vara en komplex process och behoven kan skilja sig från en institution till en annan. KromPro är en unik en-för-alla-plattform som tillhandahåller ett system fullt med funktioner för att möta alla behov.

Mobilvänlig

KromPro kan användas på alla enheter. Oavsett om du är bekväm på ditt kontor eller har bråttom med bara tillgång till din mobil, kan du logga in på KromPro och fullgöra dina uppgifter.

Strukturerad

En av de mest effektiva funktionerna i KromPro är hur den kopplar ihop alla träningselement. Oavsett om en student kräver förnyelse, ett uppsatt mål, närvaro eller ekonomisk rapportering så informerar flödet dig om detta.

Svep åt höger för ditt nästa jobb

Tinder-liknande jobbmatchningsintegration:
www.matchadirekt.com

KromPro är helt integrerad med Matchadirekt, ett kompletterande jobbmatchningssystem både för företag och arbetssökande för snabb rekrytering. Företagskontot inkluderar jobbannonsering, jobbintervju och jobbanalysmallar, rekryteringsprocess, jobbcertifikat, webbkonferensintervjuer med mera.
Sökare kan filtrera jobb efter bransch, skicklighet, plats, lön … svep åt höger för att ansöka, vänster för att hoppa över, upp för att spara och ner för att blockera att se jobbet igen.
Enkelt, kraftfullt, snabbt och en tilltalande upplevelse.

KromPro: Allt-i-ett-plattform!

KromPro är en kraftfull plattform för lärare och studenter för att göra inlärningsupplevelsen mer spännande och mindre komplicerad. Vårt mål ät att göra utbildning av hög kvalitet och skapa den bästa och mest prisvärda utbildningsplattformen för alla!

KromPro: Unika funktioner

 • Gränssnitt

  Välj ett av våra 12 teman enligt dina önskemål.

 • Funktioner

  Med mer än 40 moduler som täcker olika gemensamma behov med okvalificerade möjligheter, är KromPro vägen att gå.

 • Support

  KromPro är en användarvänlig och lättförståelig träningsplattform. Men vi är också tillgängliga för den support som behövs: info@bixma.com

 • Dynamiska inställningar

  KromPro är flexibelt. Systemet har ett brett utbud av inställningar för att skräddarsy systemet efter dina egna behov.

 • Android App

  KromPro levereras med en Android -applikation.

 • App store

  Krom Pro levereras med en IOS -applikation.

Så här fungerar Rusta och matcha

Behöver du extra stöd för att hitta jobb? Med Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha får du det stöd du behöver. Du väljer själv vilken leverantör du vill ha stöd av och får en egen handledare som hjälper dig. Målet är att du ska få jobb eller börja studera så fort som möjligt. Läs mer på www.arbetsformedlingen.se/rustamatcha

Contact us

  KromPro adopters

  text soon